Anna

Ik ben Anna Schuijt-Stegers.  Sinds 1985 wonen mijn man Eric en ik en later onze twee zonen met veel plezier in de Bieslookstraat te Almere, Kruidenwijk.

Toen onze jongens de deur uitgingen besloot ik, naast mijn beroep in de gehandicaptenzorg dat ik al heel wat jaren met veel plezier uitoefen, ook iets heel anders te gaan doen.

Voeten vond en vind ik fascinerend en prachtig en het helpen van mensen met diverse voetproblemen geeft mij veel voldoening.

Na het behalen van mijn basisdiploma Pedicure, waardoor ik Provoet gediplomeerd werd, besloot ik door te leren voor Medisch Pedicure. Ik ben hiervoor in januari 2016 afgestudeerd. Tussen de twee studies door haalde ik nog mijn massage certificaat.

Mijn studie was erg boeiend en ik leer dagelijks nóg meer bij over diverse voetproblemen, wat mijn klanten alleen maar ten goede kan komen.

U krijgt aan mij dus een professionele pedicure die u deskundig advies over voeten, schoenen en diverse voet- en nagelproblemen kan geven en desgewenst uw voeten kan screenen op standafwijkingen of gevoelsvermindering. Ik kan diverse soorten nagelbeugels plaatsen, mocht u last hebben van ingroeiende nagels. Ook een nagel repareren met gel of acryl behoort tot de mogelijkheden. Verder kan ik voor u een drukontlastende viltpakking maken, wat een tijdelijke oplossing biedt. Voor een definitieve drukontlasting maak ik voor u een orthese.

Als u geen voetproblemen heeft maar alleen uw nagels mooi geknipt en gelakt wil hebben, bent u bij mij ook aan het juiste adres.

 

diploma basisprovoetbord

 

certificaat massage